Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PAISATGE SENSIBLE D'HELENA PELLISÉ

Dansa

  • PAISATGE SENSIBLE D'HELENA PELLISÉ
  • PAISATGE SENSIBLE D'HELENA PELLISÉ

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 29 d’abril 2023, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 d’abr.
18:00 h
Finalitzat
DINS DEL FESTIVAL aTAnsa't Paisatge sensible és un viatge contemplatiu pel bosc a través de la dansa i la música. Una exploració al... Llegir més

DINS DEL FESTIVAL aTAnsa't

Paisatge sensible és un viatge contemplatiu pel bosc a través de la dansa i la música. Una exploració al voltant del vincle que existeix entre el cos i la natura a través de diferents textures físiques i sonores que van construint un paisatge viu en constant transformació. Un intent de portar la màgia dels elements naturals al teatre. Un retorn a la pròpia naturalesa per obrir-nos a la bellesa del paisatge que ens habita pell endins.

Amb una posada en escena íntima, minimalista i elegant que embolcalla els espectadors en una meditació en moviment on la quietud i el silenci prenen protagonisme per a fer visible allò invisible, fent d'aquesta experiència un viatje únic i immersiu. Helena Pellisé crea com a continuació del seu últim solo de dansa ‘Fulles’ (2020) aquesta peça inspirada en la muntanya del Montseny després de viure-hi els últims dos anys. Una celebració a la terra on ha fet arrels.


Direcció i idea original: Helena Pellisé

Creació i interpretació: Helena Pellisé (dansa), Carles Collado (música)

Coreografia: Helena Pellisé

Composició musical: Carles Collado / La Silla Turca

Assistent de moviment: Raquel Ortega


SALA GRAN

50 min.

SENSE TEXT

PREU 5 €

ABONAMENT FESTIVAL:

4 espectacles + 1 taller a escollir + 1 beguda a la jam de swing + totebag

i postals: 20 €