Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PAISATGE SENSIBLE D'HELENA PELLISÉ

Dance

  • PAISATGE SENSIBLE D'HELENA PELLISÉ
  • PAISATGE SENSIBLE D'HELENA PELLISÉ

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Saturday 29 April 2023, 18:00 h

See description of the event
Sat 29 Apr
18:00 h
Finished
DINS DEL FESTIVAL aTAnsa't Paisatge sensible és un viatge contemplatiu pel bosc a través de la dansa i la música. Una exploració al... Read more

DINS DEL FESTIVAL aTAnsa't

Paisatge sensible és un viatge contemplatiu pel bosc a través de la dansa i la música. Una exploració al voltant del vincle que existeix entre el cos i la natura a través de diferents textures físiques i sonores que van construint un paisatge viu en constant transformació. Un intent de portar la màgia dels elements naturals al teatre. Un retorn a la pròpia naturalesa per obrir-nos a la bellesa del paisatge que ens habita pell endins.

Amb una posada en escena íntima, minimalista i elegant que embolcalla els espectadors en una meditació en moviment on la quietud i el silenci prenen protagonisme per a fer visible allò invisible, fent d'aquesta experiència un viatje únic i immersiu. Helena Pellisé crea com a continuació del seu últim solo de dansa ‘Fulles’ (2020) aquesta peça inspirada en la muntanya del Montseny després de viure-hi els últims dos anys. Una celebració a la terra on ha fet arrels.


Direcció i idea original: Helena Pellisé

Creació i interpretació: Helena Pellisé (dansa), Carles Collado (música)

Coreografia: Helena Pellisé

Composició musical: Carles Collado / La Silla Turca

Assistent de moviment: Raquel Ortega


SALA GRAN

50 min.

SENSE TEXT

PREU 5 €

ABONAMENT FESTIVAL:

4 espectacles + 1 taller a escollir + 1 beguda a la jam de swing + totebag

i postals: 20 €