Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PAN DE LIMÓN CON SEMILLAS DE AMAPOLA // Circuit Estable de Cinema Català - CICLE GAUDÍ

Cine

  • PAN DE LIMÓN CON SEMILLAS DE AMAPOLA // Circuit Estable de Cinema Català - CICLE GAUDÍ

Ciutat: Blanes

Lloc: Teatre de Blanes

De dijous 20 de gener 2022, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Basat en la novel·la de Cristina Campos, el film de Benito Zambrano explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa,... Llegir més

Basat en la novel·la de Cristina Campos, el film de Benito Zambrano explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa, un petit poble de l’interior de l’illa de Mallorca, per vendre la pastisseria que han heretat d’una dona a la qui ni tan sols coneixen.

Després de ser separades en l’adolescència i d’haver construït les seves dues vides de forma totalment diferent, intentaran descobrir els secrets de la seva misteriosa herència, alhora que recuperen el temps perdut i fan front a conflictes familiars del passat.

Les protagonistes interpretades per Elia Galera i Eva Martín, creen un vincle que va més enllà de la pantalla en aquesta profunda història de sororitat i d’amor fraternal.

La pel·lícula ha rebut el suport de la crítica i ha aconseguit una nominació al Goya al Millor guió adaptat.