Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PASSIÓ 1943

Concerts, Teatre

  • PASSIÓ 1943

Ciutat: Bisbal d'Empordà, La

Lloc: Teatre El Mundial

De diumenge 2 d’abril 2023, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 2 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
"Som el 14 de març de 1943. Després de 12 anys i una guerra civil, uns quants bisbalencs i bisbalenques estem a punt de recuperar la... Llegir més
"Som el 14 de març de 1943. Després de 12 anys i una guerra civil, uns quants bisbalencs i bisbalenques estem a punt de recuperar la Passió de la Bisbal. Són les 3 de la tarda, falta una hora per l’estrena i s’estan venent les últimes entrades..." Però els hi van prohibir! Us ho explicarem.

Després de més de 90 anys (1932) tornarem a escoltar aquelles músiques i cors, orquestrats per Josep Canet, transcrits per l'Albert Morcillo i en David Granato, qui també els ha adaptat i arranjat per a cor mixt, així com una representació minimalista de vint escenes de la Passió bisbalenca seleccionats i adaptats per en Jordi Bassa.

Ens hi hem embolicat un centenar de persones, cantaires, orquestra, músics i compositors, actors, actrius i equip tècnic. Intentarem reviure aquell esdeveniment i homenatjar qui va intentar-ho i va acabar essent una víctima més de la dictadura feixista. És la nostra memòria històrica, el nostre Memorial Democràtic com a poble.