Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Pastorets de l'Espluga, dia de Nadal

Teatre

  • Pastorets de l'Espluga, dia de Nadal
  • Pastorets de l'Espluga, dia de Nadal
  • Pastorets de l'Espluga, dia de Nadal

Ciutat: Espluga de Francolí, L'

Lloc: Casal de l'Espluga de Francolí

De dissabte 25 de desembre 2021, 18:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de des.
18:30 h
Finalitzat
Aquest any, després de l’últim ajornament per la pandèmia de la COVID-19 i de l’acord per passar el Pessebre Vivent al 2022, recuperem... Llegir més

Aquest any, després de l’últim ajornament per la pandèmia de la COVID-19 i de l’acord per passar el Pessebre Vivent al 2022, recuperem les representacions amb una gran renovació del repartiment: nous actors i actrius representaran els clàssics personatges dels Pastorets, en el que és el major canvi artístic dels últims 20 anys.

El grup Tratea Teatre del Casal de l’Espluga va reprendre l’1 de setembre els assajos ordinaris de les representacions encara que el nou equip d’actors i actrius treballa de forma extraordinària des de l’agost de 2020 amb la nova directora artística dels Pastorets, Ester Majós, tenint en compte que l’estrena del nou repartiment s’havia de fer aquell Nadal, però que es va suspendre per la pandèmia.

Durant la representació serà obligatori l'us de la mascareta i el rentat de mans al momnet d'entrar al teatre, es prega mantenir les distàncies de seguretat si s'hagués de fer cua per accedir al recinte.

No es permet ni menjar ni beure al Teatre del Casal.

Queda reservat el dret d'admissió.  

Cliqueu aquí per entrar a la pàgina web dels nostres Pastorets