Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Paula Grande i Anna Ferrer - Festival Càntut

Culturals, Música

  • Paula Grande i Anna Ferrer - Festival Càntut

Ciutat: Cassà de la Selva

Lloc: La Sala del Centre Recreatiu

Inici: diumenge 21 de novembre 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 21 de nov.
20:00 h
Finalitzat
Paula Grande i Anna Ferrer Concert Diumenge 21 de novembre La Sala del Centre Recreatiu A les 8 del vespre 10 € - 13 € Especialment... Llegir més

Paula Grande i Anna Ferrer

Concert

Diumenge 21 de novembre

La Sala del Centre Recreatiu

A les 8 del vespre

10 € - 13 €


Especialment ideat per al Càntut

La cuina i les feines de la llar; la religió, l’església i la fe cristiana; la vida íntima i la sexualitat; la maternitat i les cures... Durant els dos últims segles, els rols de les dones s’han concentrat en àmbits socials i culturals determinats, alguns clarament definits i d’altres totalment infranquejables. Basades en el cançoner en línia del projecte Càntut. Cançons de tradició oral, Paula Grande i Anna Ferrer presenten Vega (Bankrobber, 2020), el segon volum de la col·lecció discogràfica del Càntut. Un treball que dóna veu a les mares, filles, nens i joves de generacions passades.

Un espectacle amb deu cançons que fan viure els textos i les històries d’un repertori que reflecteix la vida quotidiana de les dones d’abans, però en un pla sonor apte per als nous públics, passant -entre altres estils- per les músiques urbanes.


Anna Ferrer, veu

Paula Grande, veu

Paula Vegas, teclat i sintetitzadors

Vic Moliner, contrabaix i electrònica

Juan Rodríguez Berbín, percussió i electrònica