Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Pere Costa i Jordi Sàbat – El so de la paraula

Culturals, Música

  • Pere Costa i Jordi Sàbat – El so de la paraula

Ciutat: Sant Andreu de la Barca

Lloc: Societat El Casino

Inici: divendres 5 de novembre 2021, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El present concert-recital ret homenatge a la unió de la paraula i la música i ho fa rememorant una producció artística plasmada en... Llegir més

El present concert-recital ret homenatge a la unió de la paraula i la música i ho fa rememorant una producció artística plasmada en un disc l’any 1976 en la qual Ovidi Montllor donà vida a la poesia d’en Joan Salvat-Papasseit. Acompanyat de la música d’en Toti Soler, Carlos Boldori, Víctor Amman i Martí Llauradó, Ovidi ens redescobria aquest gran poeta barceloní, mort prematurament a l’edat de trenta anys l’agost del 1924, cedint-li la veu perquè l’expressivitat de la seva poesia, el seu positivisme i la seva enèrgica lluita per la vida ens arribi de la forma més directa i sincera possible.

Connectant amb aquest camí iniciat ja fa quasi mig segle, el cantant i rapsode Pere Costa i el guitarrista Jordi Sàbat, reinterpreten gran part d’aquest disc aportant una nova perspectiva en què de nou es dóna vida, ja no només a la poesia de Papasseit, sinó també a la mirada de Montllor. El programa el completen algunes altres poesies del poeta barceloní musicades pel Jordi Sàbat.


Pere Costa, cant i rapsode.

Jordi Sàbat, guitarra.