Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PLA DE LLUNA 2022

Concerts

  • PLA DE LLUNA 2022
  • PLA DE LLUNA 2022

Ciutat: Castellbell i el Vilar

Lloc: El Pla del Mas-Roig a St. Cristòfol de Castellbell i el Vilar

De dimecres 13 de juliol 2022, 20:30 h a 23:59 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 13 de jul.
20:30 h
Finalitzat
Torna el Pla de Lluna al Camí Ignasià.L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar reedita durant la nit del dimecres 13 de juliol del 2022,... Llegir més

Torna el Pla de Lluna al Camí Ignasià.

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar reedita durant la nit del dimecres 13 de juliol del 2022, nit única de lluna plena del més de juliol, la segona edició de Pla de Lluna al Camí Ignasià.
Enguany, sortosament, ja no patim limitacions de cap mena i la lluna plena, que és capriciosa, s'escau entre setmana, el dimecres dia 13. L'Ajuntament no ha volgut pas traslladar l'acte al cap de setmana per cercar més afluència d'espectadors, perquè aquest esdeveniment no persegueix aquest objectiu. El Pla de Lluna és un acte molt singular, emmarcat en el món dels valors i en un entorn més que especial i cerca un target d'espectadors "llunàtics" amb ànima, que sàpiguen valorar el simbolisme del què es fa. Es persegueix que l'espectador que se senti seu el Geoparc, que se senti seu el territori, per tant, el respecti i se senti seu el Pla de Lluna.
Al pla del Mas-Roig a Sant. Cristòfol de Castellbell i el Vilar, s'hi troba el mirador del Camí Ignasià en el punt més proper en el qual es pot veure la muntanya de Montserrat en tota la seva immensitat. Alhora, és la cruïlla per on transcorre la Ruta del Romànic Montserratí i els itineraris espirituals més importants del país: Camí Ignasià, Camí de Sant Jaume i Camí Oliba. És punt estratègic en què s'obtenen unes vistes espectaculars de la muntanya màgica de Montserrat.
És per aquest motiu que, entre la muntanya i el pla, entre una geologia única i una espiritualitat especial, el pla del Mas-Roig es converteix en l'escenari ideal per gaudir d'un concert de nit, a cel obert durant la nit de lluna plena de l'epicentre estiuenc.
El pla de Lluna proposa donar oportunitats de visualització a joves talents que persegueixen els seus somnis. Sobre un terreny on al llarg de les generacions s'ha abocat molt de treball , passió, esforç, constància i perseverança per aconseguir una bona collita S'hi escau posar un escenari pels joves que també fan prevaldre aquests valors per assolir els seus somnis.
L'acte s'iniciarà sempre amb amb la peça “Clar de Lluna” de Beethoven, per tant, hi ha una primera part de piano que donarà pas a una segona de cant.
Enguany els joves que ens delectaran la nit són:
ROGER MENSA, és un jove pianista de Sant Fruitós del Bages. Després dels seus estudis a l’escola de Música d’Artés ara és a punt d’accedir al Grau Superior de Música del Liceu. Té tècnica i ànima. I rebel·lia com li pertoca. I personalitat, que ja no és tan habitual. Té un bon repertori de temes musicals a piano, preferentment del món clàssic però també amb incursions a d’altres tonalitats contemporànies.
LAURA POULAIN és una jove promesa cantautora de Manresa. D’aparença fràgil la seva sensibilitat és immensa. Senzilla i ben moblada. Amb diversos singles editats fa uns bonics concerts en els que, entre d’altres coses, fa un repàs a grans cançons que han estat escrites o interpretades per dones. I sona bonic i carregat de sentit. Tot el sentit del món. Canta sola acompanyada de la guitarra i en format duo amb el guitarrista Eric Sans.
L'acte també vol ser un reconeixement cap al territori: som Geoparc i es vol valorar tot el que tenim. Valorar el talent dels joves, valorar l'entorn, valorar el bon pa, bons tomàquets, bon oli, bons embotits, bon vi. L'entrada dóna dret a gaudir del concert i a un ressopó de pa amb tomàquet, amb embotit artesà dels elaboradors locals i vi de la DO Pla de Bages. A més a més, cada assistent es podrà emportar de record la seva copa de vi gravada especialment per aquest esdeveniment. Tindrem una zona de village amb foodtruck i paradetes locals.