Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PLANTAD(e)S - Cia. TrastornArts

Música, Teatre

  • PLANTAD(e)S - Cia. TrastornArts

Ciutat: Reus

Lloc: Orfeó Reusenc

De diumenge 22 de maig 2022, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
PLANTAD(e)S - Cia. TrastornArts - de Maria Mingorance López Som els humans, potser, autòtrofs? Quatre dones, plantades davant de la... Llegir més

PLANTAD(e)S - Cia. TrastornArts - de Maria Mingorance López

Som els humans, potser, autòtrofs?

Quatre dones, plantades davant de la finestra de la casa, es troben confinades en motiu de la Covid-19.

Dialoguen amb elles mateixes i descobreixen, des del conflicte emocional, la complexitat del món

introspectiu i la sensibilitat emotiva humana.

Malgrat tot, elles estan bé.

Plantad[e]s és una peça teatral de monòlegs amb una durada de 60 minuts, conduïda per un fil musical de cançons de creació pròpia. L'escenografia vol evocar diferents espais i significats i la interacció que es proposa a l'escenari amb l'atrezzo i el joc de moviments és poètic, en estètica i contingut.

Les actrius, a banda de la interpretació dels textos, seran les qui posaran veu als temes, sent la cançó també un canal d'expressió de les seues veus.

Plantad[e]s amb e tancada, perreflectir l’origen divers de lesprotagonistes (de Barcelona a Terresde l’Ebre, passant pel camp deTarragona) i per fer al·lusió altancament físic de les quatreprotagonistes.

Plantad[e]s perquè físicament estroben així, els falta moviment, perla relació que tenen amb la naturaalgunes de les protagonistes i peljoc poètic i escenogràfic.

PREU ENTRADES: 10€ GENERAL - 8€ SOCIS BRAVIUM TEATRE i ORFEÓ REUSENC