Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Poesia. Tècniques del vers. Taller de creació poètica amb Josep Pedrals

Formació

  • Poesia. Tècniques del vers. Taller de creació poètica amb Josep Pedrals
  • Poesia. Tècniques del vers. Taller de creació poètica amb Josep Pedrals

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Biblioteca de Montornès del Vallès

De dimecres 5 de juliol 2023, 18:00 h a dimecres 19 de juliol 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
TÈCNIQUES DEL VERS. Taller d'iniciació a la creació poètica amb el poeta Josep PedralsEn aquest curs es repassen les bases tècniques... Llegir més

TÈCNIQUES DEL VERS.
Taller d'iniciació a la creació poètica amb el poeta Josep Pedrals

En aquest curs es repassen les bases tècniques de l’escriptura poètica i es treballa l’eficàcia en la versificació, especialment pensant en la dicció i la funcionalitat escènica. S’hi fa un aprofundiment en la musicalitat de les paraules, l’eufonia i el ritme.

Es tracta d’un curs eminentment pràctic, amb exercicis continuats, ideal per a aquell que vulgui comprovar la seva traça natural, el que vulgui recuperar l’habilitat del versejar i el que vulgui esmolar la destresa de la sensibilitat lírica.

El mètode Pedrals és exigent i divertit, rigorós i flexible, perquè, després d’anys d’exercitar poetes de tota mena, ajusta els jocs i els exercicis amb exactitud i amenitat.


El taller consta de 3 sessions de 2 hores: dimecres 5, 12 i 19 de juliol de 18 a 20 h.

La inscripció inclou la participació en totes 3 sessions del curs.

Formació indicada per a persones majors de 16 anys i que saben escriure en català i/o en castellà.

ATENCIÓ: en cas de no superar-se les inscripcions mínimes, aquesta activitat se suspendria. Si això passés, aquelles persones inscrites prèviament seríeu informades mitjançant correu electrònic i/o trucada telefònica.