Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Preestrena de "La mort de Guillem"

Cine, Culturals

  • Preestrena de "La mort de Guillem"

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: La Patronal - sala Josep Brossa

De dijous 1 d’octubre 2020, 18:00 h a 23:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 1 d’oct.
18:00 h
Finalitzat
21:00 h
Finalitzat
Guillem Agulló era un militant de l'esquerra independentista que el 1993 va ser assassinat per l'extrema dreta al País Valencià.La... Llegir més

Guillem Agulló era un militant de l'esquerra independentista que el 1993 va ser assassinat per l'extrema dreta al País Valencià.

La seva cruel mort, el judici magnànim que van rebre els acusats i la impunitat que ha tingut l'extrema dreta van convertir el seu cas en un símbol de la lluita antifeixista arreu dels Països Catalans.

El crit "Guillem Agulló, ni oblit ni perdó" ha passat de generació en generació com un clam a favor de la llibertat i de l'emancipació i de denúncia contra una transició que va permetre que l'extrema dreta segueixi infiltrada en les estructures de l'Estat espanyol.


El projecte "La lluita continua" ha buscat recuperar la memòria de Guillem Agulló a través d'un llibre, d'una pel·lícula i d'uns concerts. Ho ha fet a través del micromecenatge i ara ja són una realitat. 

L'Assemblea Nacional Catalana a Sant Quirze hi va contribuir i avui podem preestrenar a Sant Quirze la pel·lícula, un dia abans de la seva estrena per televisió. La Covid-19 ha alterat el calendari de producció previst i les dates han acabat sent molt ajustades.


Farem dos passis el mateix dia 1 d'Octubre, un a les 18.00 i l'altre a les 21.00.

A les 20.00 hi haurà un acte on dibuixarem amb torxes un 1-O gegant a la plaça Anselm Clavé.


Prevenció de la COVID-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte. 
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.