Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Premis Cambra 2023 | Acte Emprenedoria

Altres

  • Premis Cambra 2023  |  Acte Emprenedoria
  • Premis Cambra 2023  |  Acte Emprenedoria
  • Premis Cambra 2023  |  Acte Emprenedoria

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal de Terrassa

De dijous 27 d’abril 2023, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Una sessió dedicada a l'Emprenedoria on es lliurarà el Premi Cambra 2023 a la Millor Start-Up i que tindrà com a protagonista l'empresari... Llegir més

Una sessió dedicada a l'Emprenedoria on es lliurarà el Premi Cambra 2023 a la Millor Start-Up i que tindrà com a protagonista l'empresari Josep Coll amb el seu show “Rock and Business”.

I després del show, còctel i food trucks!

NO T'HO POTS PERDRE!

www.premiscambra.com


El responsable del tractament de les dades personals facilitades és la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Les vostres dades es tracten amb la finalitat de gestionar les inscripcions i la participació en els Premis Cambra, així com l'enviament de comunicacions en relació amb aquests. Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat reconeguts en la normativa vigent, mitjançant escrit, juntament amb la seva acreditació d’identitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, com a responsable del tractament, a la següent adreça: C/ Blasco de Garay, núm. 29-49, 08224 de Terrassa o bé a través de la següent adreça de correu electrònic: [email protected], establint en l'Assumpte el dret exercitat. Pot consultar la nostra política de privacitat a la nostra pàgina web: www.cambraterrassa.org.