Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

PRESENTACIÓ 24 SET 2021. Guia de Recursos del Maresme 2021: El Maresme amb la recerca-Biblioteca de Canet de Mar

Culturals

  • PRESENTACIÓ 24 SET 2021. Guia de Recursos del Maresme 2021: El Maresme amb la recerca-Biblioteca de Canet de Mar
  • PRESENTACIÓ 24 SET 2021. Guia de Recursos del Maresme 2021: El Maresme amb la recerca-Biblioteca de Canet de Mar

Ciutat: Canet de Mar

Lloc: Biblioteca P. Gual i Pujadas

De divendres 24 de setembre 2021, 18:30 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 24 de set.
18:30 h
Finalitzat
PRESENTACIÓ de la GUIA DE RECURSOS DEL MARESME 2021: El Maresme amb la recercaLes Biblioteques del Maresme, presentem la guia de recursos... Llegir més

PRESENTACIÓ de la GUIA DE RECURSOS DEL MARESME 2021: El Maresme amb la recerca

Les Biblioteques del Maresme, presentem la guia de recursos del 2021, El Maresme amb la recerca, per donar a conèixer què es fa a la comarca sobre recerca i investigació. La guia recull diversos projectes de recerca que es desenvolupen a la comarca, així com els treballs d’investigació de científics, metges i altres professionals lligats a la nostra comarca i que es dediquen a la recerca avançada en hospitals i altres institucions.

Miquel Soler, director del CRTTT-Escola de Teixits de Canet de Mar, ens parlarà de La nova revolució tèxtil del s. XXI i la integració d'intel·ligència als teixits. 

Seguidament visualitzarem el vídeo amb les entrevistes, gravat al CRTTT-Escola de Teixits, creat expressament per l'app de la guia. 

Com cada any, aquesta guia es presenta en format paper i també en format digital, BibliosMaresme, i és accessible des de Google Play i Apple Store, tant per a tauletes tàctils com per a telèfons mòbils. La guia inclou, en el format digital, els vídeos amb les entrevistes a tots els protagonistes, per tal d'apropar encara més el món de la recerca a tothom. Al final de la guia, a la bibliografia, s’han recollit tots els materials relacionats amb la recerca feta al Maresme i pels professionals que hi viuen.

*Es repartiran exemplars gratuïts pels assistents.