Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Punt d'observació Biodiversitat. Els invertebrats del Riu Segre al seu pas per Lleida - Ecoactivitats 2024

Altres

  • Punt d'observació Biodiversitat. Els invertebrats del Riu Segre al seu pas per Lleida - Ecoactivitats 2024

Ciutat: Lleida

Lloc: Lleida

De dissabte 18 de maig 2024, 10:00 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de maig
10:00 h
Finalitzat
El riu Segre, al seu pas per Lleida, acull nombrosos éssers vius, molts d’ells petits, quasi imperceptibles. En aquesta activitat t’ajudem... Llegir més

El riu Segre, al seu pas per Lleida, acull nombrosos éssers vius, molts d’ells petits, quasi imperceptibles. En aquesta activitat t’ajudem a observar i identificar els macroinvertebrats del riu i saber més de la biodiversitat urbana de Lleida que no veiem habitualment.


De 10 a 11.30 h Mostreig dels invertebrats del riu. Punt de trobada: Centre Interpretació de la Mitjana. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. 

De 12 a 14 h Punt d'Observació d'Invertebrats. IMPORTANT! Canvi d'ubicació: al Centre d'Interpretació de la Mitjana. Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia.


Activitat gratuïta. Adreçada a públic general.Activitat gratuïta.


Vols que t'informem sobre les activitats de natura i medi ambient que organitzem?  Subscriu-te al butlletí informatiu de Medi Ambient 


Amb suport de la Fundación Biodiversidad del MITECO en el marc del PRTR, finançat per la Unió Europea-Next GenerationEU

Z