Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Raynald Colom - entrada streaming

Concerts, Música

  • Raynald Colom - entrada streaming
  • Raynald Colom - entrada streaming

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inici: divendres 9 d’abril 2021, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Aquesta entrada dona accés a la retransmissió en directe!L'enllaç s'enviarà 10 minuts abans del començament del concert per correu... Llegir més

Aquesta entrada dona accés a la retransmissió en directe!

L'enllaç s'enviarà 10 minuts abans del començament del concert per correu electrònic.


A Raynald Colom no li agrada el significat que la paraula jazz ha pres últimament. Ell sempre es defineix com una persona que escriu i toca música.

El trompetista de Vicennes s'ha tret del seu barret un últim treball que és tota una declaració musical. El mes de novembre de 2019, abans de la pandèmia i els confinaments, Raynald Colom va posar rumb cap al teatre Fellini de Pontinia, situat a uns setanta quilòmetres de Roma, dins de la regió del Laci, Itàlia, per a dur a terme aquest nou treball gravat en directe amb el seu quartet. Raynald Colom entra de ple en les entranyes musicals del segle XXI: sense artificis, sense farciments, sense adorns. Un cop sec com els que Jack Johnson llançava als seus contrincants, un martellejo incessant que et colpeja directament en l'estómac i que et fa digerir les seves notes en un matalàs d'atmosfera sideral newyorkina.