Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Señora de rojo sobre fondo gris [CANCEL·LAT]

Teatre

  • Señora de rojo sobre fondo gris [CANCEL·LAT]

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza - Castelldefels

Inici: divendres 20 de novembre 2020, 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 20 de nov.
21:00 h
Finalitzat
Un pintor amb molts anys en l'ofici, porta temps sumit en una crisi creativa. Des que va morir de manera imprevista la seva dona, que... Llegir més

Un pintor amb molts anys en l'ofici, porta temps sumit en una crisi creativa. Des que va morir de manera imprevista la seva dona, que era tot per a ell, pràcticament no ha pogut tornar a pintar.
Som a l'estiu i tardor de 1975. La filla gran de tots dos és a la presó per les seves activitats polítiques, i és en aquestes dates quan sorgeixen els primers símptomes de la malaltia de la seva mare que la filla viurà des de dins de la presó.
Aquesta obra teatral és el relat d'una història d'amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seva pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seva emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

Durada espectacle: 85 minuts
Text: Miguel Delibes
Direcció: José Sámano
Interpretació: José Sacristán
Producció: Sabre Producciones, Pentación Espectáculos, TalyCual i AGM

SERVEI D'ACOLLIDA