Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SEO Day Girona | Catosfera

Culturals

  • SEO Day Girona | Catosfera

Ciutat: Girona

Lloc: Auditori Josep Irla

De dissabte 22 d’octubre 2022, 9:30 h a 13:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 22 d’oct.
09:30 h
Finalitzat
Arribem a la cinquè edició del SEOday i ho fem amb cinc xerrades de molta actualitat. Des del SEO internacional fins a un podcast en... Llegir més

Arribem a la cinquè edició del SEOday i ho fem amb cinc xerrades de molta actualitat. Des del SEO internacional fins a un podcast en directe, veurem quines son les tendències de SEO actuals i aprendrem dels millors.


09:30 h Inauguració SEO Day 2022

Xevi Sañé. Soci a l'empresa DobleSEO i president de Digitals Girona

Eva Olivares. Sòcia a l'empresa DobleSEO i impulsora de la comunitat SEO Girona


09:45 h SEO i Web Performance: mites i realitats | SEO Day

Des que Google va anunciar el 2020 les Core Web Vitals com un senyal que fa servir al seu algoritme, molt s’ha dit sobre l’impacte de la web performance en els resultats de cerca. Però… què hi ha de cert en tot això? En aquesta xerrada veurem quins mites s’han estès i quina és la realitat darrera de cada mite.

Estela Franco. Web Performance Specialist a Schneider Electric


10:15 h El "Nou" SEO de YouTube | SEO Day

El SEO canvia i cada cop més ràpid. Fins a 2016, YouTube feia servir algoritmes, des d'aleshores fa servir Xarxes Neuronals. Cada cop tenim menys control del SEO. Descobreix un nou concepte de com treballar el SEO de cara a 2023.

Pedro SEO. Co-Founder de Palo Seco, co-freelance i youtuber


11:30 h SEO Internacional: més enllà del hreflang | SEO Day

Es pot fer SEO sense saber un idioma? Què és la localització i per què és important? Quins són els errors més freqüents a l’hora d’obrir-nos a un nou mercat? Com podem fer SEO per països que comparteixen el mateix idioma? Tant si ja has fet SEO internacional com si no, et donarem les eines que necessites per plantejar la teva estratègia a altres països amb èxit.

Sara Fernández. Consultora SEO internacional


12:10 h White Links: Les senyals que Google i el teu negoci necessiten | SEO Day

Repàs a l'estat del link building actualment: perquè Google segueix necessitant els enllaços per a posicionar; Casos d'ús més "white" del que ens pensem; i com fer campanyes blanques com la neu.

David Carrasco. CEO d'Unancor


12:50 h Podcast en directe: Backstreet voice | SEO Day

Som 4, com els trotamón, però en la seva versió SEO. Alvaro Mazariegos, Carlos Ortega, Daniel Peris y Juanan Ruiz. I què fem? Ens ajuntem cada dimecres a Twitter Spaces a, sobretot, escoltar el que vulgueu explicar-nos de SEO, marketing i negocis digitals. 

Carlos Ortega. Membre de Backstreet voice

Daniel Peris. Membre de Backstreet voice

Alvaro Mazariegos. Membre de Backstreet voice

Juanan Ruiz. Membre de Backstreet voice


Organitza: Associació Catosfera + DobleSEO 

www.catosfera.cat