Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SERRATIANS / HOMENATGE A JOAN MANUEL SERRAT

Concerts, Culturals, Música

  • SERRATIANS / HOMENATGE A JOAN MANUEL SERRAT
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 12 de juliol 2019, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 12 de jul.
22:00 h
Esdeveniment finalitzat
DIVENDRES – 12/0722.00 h / Far de Calella / 8 €El calellenc Toni Roura junt amb el conegudíssim guitarrista Pep Romaguera, ja portent... Llegir més

DIVENDRES – 12/07
22.00 h / Far de Calella / 8 €

El calellenc Toni Roura junt amb el conegudíssim guitarrista Pep Romaguera, ja portent varis anys rendint el seu particular homenatge a un dels grans mestres de la música catalana i ja es pot dir que són especialistes a recrear sensacions i emocions serratianes. En Toni Roura pel to i matisos de la seva veu i en Pep Romaguera per l’habilitat i enginy a l’hora d’arranjar i adaptar els temes només per a guitarra. Ara, volen anar més enllà amb aquest projecte i presenten una nova formació musical amb músics de reconegut prestigi en els principals circuits de jazz com: Santi Acevedo al contrabaix, Iván Briceño al violí i piano i Yoan Sánchez a la percussió. Un repertori seleccionat per l’ocasió, que si us agrada Serrat, teniu garantida una magnífica vetllada.

**En cas de maltemps, el concert es realitzarà al teatre Sala Mozart de Calella