Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Si això és un cavall

Culturals, Teatre

  • Si això és un cavall
  • Si això és un cavall

Ciutat: Terrassa

Lloc: Amics de les Arts I joventuts Musicals

De dissabte 29 de febrer 2020, 21:30 h a 22:35 h

Veure descripció de l'esdeveniment
”Si això és un cavall” és un espectacle per a tots els públics, escrit i interpretat per l’actor Maurici Biosca (exmembre de la Cia.... Llegir més

”Si això és un cavall” és un espectacle per a tots els públics, escrit i interpretat per l’actor Maurici Biosca (exmembre de la Cia. Pocaconya i cofundador de la Fundació P. Miranda www.fundaciomiranda.org ), que després de deu anys convivint i fent pedagogia entre cavalls lliures, torna als seus orígens per donar-los veu.
“El cavall, com el dofí o l’elefant, és un dels animals més populars i estimat però tot i així, el gran desconeixement que tenim sobre la seva naturalesa fa que el seguim maltractant fent-lo viure entre quatre parets i deixant-lo sortir -sempre sota el nostre control i la nostra autoritat-, tan sols per poder realitzar les nostres activitats esportives, de lleure, terapèutiques...
Si els cavalls parlessin, ens demanarien si us plau que els alliberéssim i ens explicarien moltes coses que de ben segur ens sorprendrien i ens farien reflexionar; és per això que he tingut la necessitat de donar-los veu. El resultat ha estat un monòleg que va més enllà d’una reivindicació animalista –més que justificada i actual en aquests temps que troten-. El resultat és un text que parla d’humanitat, d’amistat, de resiliència, de superació personal, d’injustícies socials i de canvis. Canvis que ens portin més canvis i que, com ja sabem tots, hauríem de començar a fer des de ja.”
Maurici Biosca Riera

Entrada general 15 euros

Entrada anticipada 13 euros (fins el 28/02 a les 23.55)

Entrada per persones majors de 65 o menor de 25 anys 11 euros

Entrada per persones associades 8 euros.