Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SOM DONES!

Teatre

  • SOM DONES!
  • SOM DONES!
  • SOM DONES!

Ciutat: Hospitalet de Llobregat, L'

Lloc: Catòlic L'Hospitalet

De dissabte 20 de maig 2023, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 20 de maig
20:00 h
Finalitzat
Som dones! és un espectacle de creació col·lectiva que va començar a gestar-se a finals de febrer del 2020, just abans del confinament... Llegir més

Som dones! és un espectacle de creació col·lectiva que va començar a gestar-se a finals de febrer del 2020, just abans del confinament provocat per la COVID 19.

En l’elaboració de l’espectacle han intervingut un bon grapat de dones. Dones del Centre Catòlic, del barri, de la ciutat i d’altres indrets han compartit amb nosaltres, a través d’una enquesta, l’opinió que tenen sobre alguns temes clau, com la maternitat, el sexe, l’educació, la menstruació o el masclisme. Què en pensem? Com som? Què volem?

Amb totes les respostes rebudes d’un centenar llarg de dones, hem elaborats les diferents històries que us presentem en aquest espectacle.

Hem gaudit molt creant, preparant i assajant Som dones! Esperem que en gaudiu tant com nosaltres.


Va ser estrenada, al teatre del Centre Catòlic, el 30 d'abril de 2022 i es va repetir els dies 1 de maig i 20 de juny. Des d'aleshores ha fet estada a Vilobí d'Onyar, l'Auditori La Torrassa, Palau Solità i Plegamans, Colònia Güell, Calella, Mollet del Vallès. I ara el proper 20 de maig tanquem la gira i l'espectacle al lloc on la vam estrenar.


Les intèrprets són: Cristina Mayordomo, Lourdes Subirà, Marta Gonzàlez i Mireia Gómez.

Dramatúrgia: Cristina Mayordomo, German Gómez, Lourdes Subirà, Marta Gonzàlez i Rosa Morella

Acompanyament d’intèrprets: German Gómez

Veus en off: Anna Gonzàlez, Bruna Petit, Elisenda Bernal, Elisenda Gil, Emma Nogales, Laia Grañena, Lali Panyella, Laura Codina, Montse Monrós

Col·laboradors: Albert Adrià, Fede Morrón, Joan Trias, Manel Nogales, Maria Peiró, Marina Tejedor, Carla Martín, Toni Monrós