Esdeveniment finalitzat

Som i Serem: del Punt Pla a la Jota

Dansa

  • Som i Serem: del Punt Pla a la Jota
Exhaurides

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Pineda de Mar

De diumenge 19 de maig 2019, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 19 de maig
18:00 h
Esdeveniment finalitzat
L’Esbart Dansaire de Rubí fomenta l’ensenyament de la dansa catalana mitjançant la seva escola, la producció i la presentació d’espectacles... Llegir més

L’Esbart Dansaire de Rubí fomenta l’ensenyament de la dansa catalana mitjançant la seva escola, la producció i la presentació d’espectacles amb el cos de ball, i la conservació i la difusió de les tradicions catalanes.

És prou coneguda la tasca de l’Esbart en la recerca de nous camins per a la presentació de les danses tradicionals de les terres de parla catalana partint sempre del respecte escrupolós dels documents, però aportant a les seves interpretacions tota la riquesa i la qualitat tècnica habituals de la dansa escènica i convertint, d’aquesta manera, els materials populars en un autèntic espectacle de dansa.

Amb Som i Serem: del Punt Pla a la Jota, l’Esbart desplega damunt de l’escenari un panorama de la dansa del Principat volgudament tradicional. Una primera part amb danses de la Catalunya Vella, la dels comtats de la Marca, la del ball pla, les danses de cerimònia i la tenora. I una segona part amb balls de la Catalunya Nova, la de les terres de la dolçaina i la jota.

Durada: 90 minuts

Direcció artística: Jordi Rubio

Cos de ball: Esbart Dansaire de Rubí