Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Sopa de pedres i L'hora màgica

Familiar, Teatre

  • Sopa de pedres i L'hora màgica
  • Sopa de pedres i L'hora màgica

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: La Patronal - Sala Josep Brossa

De diumenge 5 de maig 2019, 17:00 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 5 de maig
17:00 h
Finalitzat
Sopa de pedresGrup d'iniciació dels dimarts i iniciació dels divendres de l'Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze.Uns... Llegir més

Sopa de pedres

Grup d'iniciació dels dimarts i iniciació dels divendres de l'Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze.

Uns aviadors després de lluitar en una guerra que ha deixat el país pobre i destrossat busquen menjar per subsistir, però no queda res, la terra està erma, i s'han de separar per trobar alguna cosa per omplir la panxa. Un d'ells arriba a un poble afamat que no el rep gaire bé, però la sopa de pedres que prepararà ho canviarà tot.


L'hora màgica

Grup d'iniciació dels divendres de l'Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze.

Dos vells rellotgers construeixen, sense adonar-se’n, un rellotge amb tretze hores. Aquets fet els portarà a endinsar-se en un món màgic i misteriós, el país dels rellotges on el rei Rosca i la reina Corda els ensenyaran com funcionen els rellotges per dins. Des d’aleshores, els vells rellotgers seran protegits per sempre més per aquests reis i els tornaran, d’aquesta manera, tot l’amor amb que ells tracten els rellotges que han d’arreglar o construir.


Entrada gratuïta. Al final de l'espectacle es farà taquilla inversa