Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Taller de Música Prenatal

Música

  • Taller de Música Prenatal

Ciutat: Avinyó

Lloc: Aula de Música d’Avinyó

De dimarts 18 de juliol 2023, 18:00 h a dijous 20 de juliol 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 18 de jul.
18:00 h
Finalitzat
Adreçat a dones embarassades en qualsevol setmana de gestació. Poden venir acompanyades de les seves parelles. Professorat: Gemma... Llegir més

Adreçat a dones embarassades en qualsevol setmana de gestació. Poden venir acompanyades de les seves parelles.

Professorat: Gemma Baños 

Descripció del taller: Una experiència musical per afavorir el vincle i la connexió amb el teu nadó, augmentar el benestar emocional i millorar la qualitat del teu embaràs, part i postpart. Un acompanyament conscient, des de la musicoteràpia i el cant prenatal, on, a través de cançons, meditacions guiades, relaxació a través del moviment o treball de veu i respiració aniràs agafant consciència del dia a dia del teu embaràs, atenent a les emocions i enfocant-te en el vincle amb el petit o petita que creix dins teu. Compartir aquests moments únics amb altres famílies que també passen per aquest moment vital pot ser molt reconfortant per a vosaltres.

Dies: 18, 19 i 20 de juliol (3 sessions)

Horari: de 18 a 20h (2 hores)

Lloc: Aula de Música (c/ Mig, 25 Avinyó)

Preu: 40 eur