Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TAN A PROP *3a edició Festival Balla Vallès (atenció: espectacle inclòs al pack dissabte)

Culturals, Dansa

  • TAN A PROP     *3a edició Festival Balla Vallès (atenció: espectacle inclòs al pack dissabte)
  • TAN A PROP     *3a edició Festival Balla Vallès (atenció: espectacle inclòs al pack dissabte)
  • TAN A PROP     *3a edició Festival Balla Vallès (atenció: espectacle inclòs al pack dissabte)

Ciutat: Sentmenat

Lloc: Castell de Sentmenat

De dissabte 15 de juny 2024, 20:30 h a 20:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de juny
20:30 h
Finalitzat
Espai Era del CastellTAN A PROP JÚLIA GODINO & ALEXA MOYAA Tan a prop, és el moment en què aquests dos éssers es troben al fi sobre... Llegir més

Espai Era del Castell

TAN A PROP

JÚLIA GODINO & ALEXA MOYA


A Tan a prop, és el moment en què aquests dos éssers es troben al fi sobre l'escultura ja solidificada: una plataforma còncava, un espai diminut, ferm però fràgil, que augura la complicitat dels cossos en la intimitat. Enfilats a dalt, hi investiguen els límits de l'equilibri i la cooperació entre sí per mantenir-s'hi a sobre.

Aquest encontre íntim passa per moments molt diferents que reflecteixen la complexitat de les relacions humanes: transiten la vulnerabilitat i la fortalesa que radica en estar present amb l'altre, reconèixer el seu cos, aprendre a utilitzar-lo, adonar-se que el necessita per no caure. Hi està present el pes, la fatiga, la resistència en relació a l'altre, a la diferència, i la dolçor de saber-se sostingut, cuidat, acompanyat. 

La impredictibilitat de treballar amb un element extern i el fet d'acceptar les propietats del guix com a condicionants requereixen que tant el públic com les intèrprets cedeixen el control a la matèria. Ja no són elles les que modelen el material, sinó a la inversa: el guix les guia en els seus moviments i altera els seus cossos. 

DURADA 20'

*ATENCIÓ: espectacle inclos en el pack DISSABTE