Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Taula rodona: comunitats de consum, comunitats de vida!

Altres

  • Taula rodona: comunitats de consum, comunitats de vida!

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De dijous 12 de maig 2022, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 12 de maig
18:00 h
Finalitzat
Que vivim una situació d’emergència climàtica és a dia d'avui inqüestionable, i també que aquesta es relaciona directament i rep els... Llegir més

Que vivim una situació d’emergència climàtica és a dia d'avui inqüestionable, i també que aquesta es relaciona directament i rep els efectes de l’impacte de i sobre el model productiu i de consum.

Totes les possibles solucions assenyalen el model econòmic com a eix central, promotor d’aquesta situació de crisi, però alhora també palanca principal sobre la qual actuar per a capgirar aquesta situació a través de la transformació dels models de consum que tenim al nostre abast.

El consum és una eina de transformació econòmica, social i personal. Donar suport a iniciatives socioeconòmiques amb valors i pràctiques transformadores (ecològic, proximitat, cooperatiu, solidari...) forma part d'aquest viatge cap a la construcció de comunitats autosuficients i autogovernades. Com fer-ho? La solució està a l'abast de nosaltres!

 

  • Les persones amb entrada hauran d’estar assegudes 5 minuts abans de l’inici de l’espectacle. En cas que no es presentin, les entrades s’alliberaran.