Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL LLOP FEROTGE

Teatre

  • EL LLOP FEROTGE

Ciutat: Artesa de Segre

Lloc: Centre CULTURAL d'ARTESA de SEGRE

De diumenge 9 d’abril 2023, 18:00 h a 18:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 9 d’abr.
18:00 h
Finalitzat
📆 DIUMENGE 09 D'ABRIL📍 CUBTURAL🕒 18:00h (durada 50 min.)💶 2€➡️ Obertura de portes 30 min abans.El llop ferotge ha estat caçat. Després... Llegir més

📆 DIUMENGE 09 D'ABRIL

📍 CUBTURAL

🕒 18:00h (durada 50 min.)

💶 2€

➡️ Obertura de portes 30 min abans.


El llop ferotge ha estat caçat. Després d'haver-se menjat la caputxeta, l'àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d'enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d'aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

Aquest espectacle té com a objectiu explicar els contes clàssics que ens ha deixat la tradició, sense modificar-ne la història. D'altra banda, el marc del judici popular ens permet reflexionar sobre temàtiques que toquen el públic contemporani de molt a prop: la convivència entre la fam i l'abundància, la justícia convertida en espectacle, el paper de les mares a l'actualitat, la moda dels ecologistes i les noves "espiritualitats"... I moltes altres coses, tractades amb humor per tal d'obrir un debat amb els espectadors.