Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Teatre: ELS DIES MENTITS de Marta Aran

Teatre

  • Teatre: ELS DIES MENTITS de Marta Aran

Ciutat: Vallromanes

Lloc: Casal de Cultura

De dissabte 27 de novembre 2021, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de nov.
20:30 h
Finalitzat
Especial 25-NPremi MAX 2020 a la millor autoría revelacióUna dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha... Llegir més

Especial 25-N

Premi MAX 2020 a la millor autoría revelació

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida no surti mai al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap molt poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada.
ELS DIES MENTITS és un calendari de totes aquestes mentides que hi ha en el món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats en una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent però que, a la vegada, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores.
A partir de dones reals i anònimes i la seva experiència, s’ha escrit ELS DIES MENTITS, un monòleg que parla de l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per a sentir-se integrat. Un text escrit des de les mentides que diem, ens diem i ens diuen.