Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Temps de dansa 1

Dansa

  • Temps de dansa 1
  • Temps de dansa 1
  • Temps de dansa 1

Ciutat: Barcelona

Lloc: Plaça de la Xemeneia (recinte Fabra i Coats)

De diumenge 12 de juny 2022, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de juny
18:00 h
Finalitzat
Temps de dansa 1 presenta diferents peces de dansa a càrrec de companyies aficionades i professionals. Dansa contemporània, urbana,... Llegir més

Temps de dansa 1 presenta diferents peces de dansa a càrrec de companyies aficionades i professionals. Dansa contemporània, urbana, inclusiva. Cossos, so, moviment i expressió són alguns dels ingredients d’una tarda on ens trobarem per gaudir de propostes inspiradores. Un diàleg sense paraules entre artistes i públic.

AMBAE COMPANY - WE ALL LIVE IN A BOX (Arenys de Munt)

A "We all live in a box" tres individus s'entrellacen en el viatge de la seva vida a través de la dansa, la música en directe i les caixes amb les que tracten. L'obra contempla com ens definim a nosaltres mateixos i les vides que vivim creant aquests murs invisibles que consisteixen en els nostres ideals, les nostres creences. 

AMAD-ARAPDIS - DIM-HOPE (Dansateràpia i Musicoteràpia per la inclusió) (Barcelona)

De vegades no es pot explicar allò que veritablement és un trastorn mental. Esquizofrènia i Psicosi, com a paradigma de la bogeria, com una de les malalties mentals més greus, complexes i intrigants, ha estat objecte d’estudi de múltiples disciplines. Però ningú no sap el que realment passa als nostres caps. Que ens torna el seny? L'art. L'art, la música, la dansa ens retornen l'ànima. Ens fa sentir aquest tràngol hipnòtic a què només una artista hi pot accedir. És l'art que torna a encendre la flama dels nostres cors: l'Esperança. Cada setmana que ens trobem per crear i compartir aquesta flama s'encén i es fa més viu. Avui volem compartir aquesta esperança. És per això que us presentem DIM – HOPE, una veu d'esperança per mostrar i demostrar que l'art ens ajuda a curar i tornar a començar.

PAULA NIEHOFF - AGATHA (Munich)

Agatha és una persona fràgil amb talents ocults. Llum al cap i extremadament afilada, aclaparada i sobrepassada. Les tasques diàries es transformen en una càrrega enorme i els grans reptes es superen de forma massa fàcil. Ulls borroses, veu somiadora, impredictible i ferm creient. Aquesta és l’Agatha. Una performance teatral de dansa basada i inspirada en converses amb persones que han patit o pateixen problemes de salut mental.

DETECTIVDANZA - ELS DETECTIUS DE LA REALITAT (Cardedeu)

"Els detectius de la realitat" son peces curtes de creació col·lectiva de les persones que han viscut en primera persona experiències inusual, escoltant veus. És una mirada cap al que constitueix la realitat. Avui veurem la peça Divisant llum camí als estels, un viatge poètic simbòlic cap a la integritat interna.

Amb la mateixa entrada s'accedeix a tots els espectacles de "Temps de dansa 1".