Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Textures

Culturals, Dansa

  • Textures

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Pati de l'Ateneu

Inici: divendres 1 d’octubre 2021, 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
“Textures” és una peça de dansa contemporània on la música, el cos i la natura troben una fusió perfecta, ballant a l'uníson entre... Llegir més

“Textures” és una peça de dansa contemporània on la música, el cos i la natura troben una fusió perfecta, ballant a l'uníson entre elles i convidant l'espectador a entrar en l'essència primària i el benestar individual.

Per a la creació d'aquesta peça, Christian Ramos i Sara Colomino, parteixen de la pausa emocional i física induïda per la fragilitat de la pandèmia, on els individus han estat separats dels seus vincles i de la seva comunitat, per donar lloc a la reconnexió amb el Jo intern i a la plenitud de l'ésser.

L'obra vol mostrar la importància dels gestos, dels sentits i de com la proximitat és primordial per a l'ésser humà, fent visible que estar connectats i vinculats amb allò que ens envolta és una necessitat bàsica. La terra, el foc, l'aigua i l'aire, que en la peça seran traduïts com abraçades, carícies, mirades i somriures, elements purs i sincers que ens donen la plenitud vital.

L'espectacle s'ha creat en col·laboració amb la Federació d'Ateneus de Catalunya i el seu projecte de residències artístiques als ateneus a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya.