Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

The Gourmets Vocal Quartet: “Cants d’Esclavitud, Cants de Llibertat”

Música

  • The Gourmets Vocal Quartet: “Cants d’Esclavitud, Cants de Llibertat”

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

De dissabte 7 d’octubre 2023, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 7 d’oct.
21:00 h
Finalitzat
Dissabte 7 d’octubre a les 21:00 h a la Sala Gran del Centre. THE GOURMETS VOCAL QUARTET s’endinsa en el gòspel i el soul, a l’estil... Llegir més

Dissabte 7 d’octubre a les 21:00 h a la Sala Gran del Centre.

THE GOURMETS VOCAL QUARTET s’endinsa en el gòspel i el soul, a l’estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds o Sam Cooke & The Soul Stirrers.

El grup presenta els seus concerts des d’una perspectiva musical i humanista, com una forma de donar a conèixer aquests cants que van ajudar a milions d’éssers humans a suportar l’esclavitud, però també a transmetre’s plans de fugida cap a la llibertat.

Amb un so vibrant i tessitures molt àmplies, THE GOURMETS VOCALQUARTET, ha actuat en espais com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, a més de prestigiosos festivals nacionals i internacionals d’estils diversos, com el gòspel, el soul, el jazz o la música religiosa.