Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

THE LOGICAL GROUP. TRIBUT A SUPERTRAMP

Concerts, Música

  • THE LOGICAL GROUP. TRIBUT A  SUPERTRAMP

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: divendres 26 de maig 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 26 de maig
20:00 h
Finalitzat
Hora: 20 h Preu: 12,60 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 120 min Interpretació: Ferran Ruiz (Rick Davis), piano, veu i harmònica;... Llegir més

Hora: 20 h

Preu: 12,60 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 120 min

Interpretació: Ferran Ruiz (Rick Davis), piano, veu i harmònica; Pedro Calvache (Roger Hodgson) guitarres, teclat i veu; Dani Fernández (Dougie Thomson), baix, veu i melòdica; Javi Herrera (Bob Siebenberg), bateria i veu; Xavi López (John Helliwell) saxo, clarinet i melòdica.

Descripció: The Logical Group és sens dubte el millor grup tribut a Supertramp i porta des de 2002 retent homenatge a l'època daurada de la llegendària banda britànica, interpretant en directe pràcticament tot el seu repertori. Durant tots aquests anys de carrera ha anat evolucionant fins a aconseguir una increïble fidelitat al so original, i una elegant i fantàstica posada en escena, amb espectaculars projeccions de vídeo que donen suport als seus concerts. Cada actuació és una recreació de la mítica banda durant l’època amb Roger Hodgson. La màgia es respira en l'ambient amb cinc músics, igual que l'autèntic Supertramp 1973-1983.

The Logical Group neix en 2002 de la mà de Pedro Calvache i Ferran Ruiz (Roger Hodgson i Rick Davis respectivament). Després d'alguns canvis en la formació, en el 2010 s'estabilitza amb Dani Fernández (baix) i Javi Herrera (bateria) i aconsegueix que cada veu, so, instrument i detall siguin reproduïts amb la màxima exactitud. El grup ha aparegut a TV3 i en televisions i ràdios locals, i és capaç de sintetitzar la història de Supertramp en 5 concerts temàtics i un de grans èxits. La resposta del públic i les crítiques rebudes fins al moment sempre han estat immillorables. Fins i tot el mateix Roger Hodgson coneix el grup i els ha felicitat per la seva gran feina.