Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Reggae per Xics. The Penguins. Barrejant 2021

Familiar, Música

  • Reggae per Xics. The Penguins. Barrejant 2021

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Pati Escola Antoni Gaudí

De dissabte 2 d’octubre 2021, 12:30 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 2 d’oct.
12:30 h
Finalitzat
Reggae per Xics. The Penguins.Barrejant 2021Després de 3 anys i una pandèmia mundial, The Penguins torna amb un nou treball discogràfic;... Llegir més

Reggae per Xics. The Penguins.

Barrejant 2021

Després de 3 anys i una pandèmia mundial, The Penguins torna amb un nou treball discogràfic; Quadern de Bitàcola, el 5è amb el projecte Reggae per Xics adreçat al públic familiar.

Aquest Barrejant ens presenten Quadern de Bitàcola amb el que reviurem l'imaginari oceànic de Jules Verne, d'Hergé, o del capità Nemo a bord del seu Nautilus, i també la infinita riquesa que guarden els oceans. Tot a través del còctel infal·lible de música, ritme, humor i pedagogia, que caracteritza a Reggae per Xics.

A bord del Calipso, en record del gran oceanògraf Jaques-Yves Cousteau, The Penguins ens conviden a viure tot un seguit d'aventures extraordinàries, on descobrirem la fauna i flora oceànica, i també les conseqüències medi ambientals de viure en una societat productiva, encara incapaç de gestionar els seus residus.

Per sobre de tot, però, l'emoció d'una inoblidable experiència col·lectiva, amb la companyonia i l'amistat com a teló de fons, tan necessàries per arribar a bon port després d'aquesta llarga travessia a bord d'un vell vaixell, que tot i un xic atrotinat, encara és capaç de solcar mars, superar tempestes, esculls i onades gegants.


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació. Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.