Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Reggae per Xics. The Penguins. Barrejant 2021

Familiar, Music

  • Reggae per Xics. The Penguins. Barrejant 2021

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Pati Escola Antoni Gaudí

From Saturday 2 October 2021, 12:30 h to 14:00 h

See description of the event
Sat 2 Oct
12:30 h
Finished
Reggae per Xics. The Penguins.Barrejant 2021Després de 3 anys i una pandèmia mundial, The Penguins torna amb un nou treball discogràfic;... Read more

Reggae per Xics. The Penguins.

Barrejant 2021

Després de 3 anys i una pandèmia mundial, The Penguins torna amb un nou treball discogràfic; Quadern de Bitàcola, el 5è amb el projecte Reggae per Xics adreçat al públic familiar.

Aquest Barrejant ens presenten Quadern de Bitàcola amb el que reviurem l'imaginari oceànic de Jules Verne, d'Hergé, o del capità Nemo a bord del seu Nautilus, i també la infinita riquesa que guarden els oceans. Tot a través del còctel infal·lible de música, ritme, humor i pedagogia, que caracteritza a Reggae per Xics.

A bord del Calipso, en record del gran oceanògraf Jaques-Yves Cousteau, The Penguins ens conviden a viure tot un seguit d'aventures extraordinàries, on descobrirem la fauna i flora oceànica, i també les conseqüències medi ambientals de viure en una societat productiva, encara incapaç de gestionar els seus residus.

Per sobre de tot, però, l'emoció d'una inoblidable experiència col·lectiva, amb la companyonia i l'amistat com a teló de fons, tan necessàries per arribar a bon port després d'aquesta llarga travessia a bord d'un vell vaixell, que tot i un xic atrotinat, encara és capaç de solcar mars, superar tempestes, esculls i onades gegants.


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació. Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.