Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

The Sey Sisters

Música

  • The Sey Sisters
  • The Sey Sisters

Ciutat: Tiana

Lloc: Parc de l'Antic Camp de Futbol

De dissabte 19 de juny 2021, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 19 de juny
20:30 h
Finalitzat
The Sey SistersDissabte 19 de juny20.30 hParc de l’antic camp de futbol de Tiana Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus... Llegir més

The Sey Sisters

Dissabte 19 de juny
20.30 h
Parc de l’antic camp de futbol de Tiana

Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul i el pop. aquestes tres germanes de descendència ghanesa estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu enganxós ritme, la seva energia contagiosa, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió.
En aquesta ocasió ens venen a presentar el seu darrer treball, “We got your back” on es reinventen musicalment, buscant sonoritats noves.


MESURES DE SEGURETAT COVID-19


 Cal recordar que serà necessari complir en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries. Per això farà falta tenir en compte:
 L’organització s’adaptarà a la normativa que sigui d’aplicació en el moment de l’activitat.
 Per tal d’organitzar millor l’assistència, cal reservar les entrades.
 L’ús de mascareta és obligatori.
 Important mantenir una bona higiene de mans.
En tots els actes i activitats, caldrà seguir les indicacions de l’organització, dels vigilants i dels cartells informatius.
 Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 10 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
 Es recomana portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
En totes les activitats es portaran a terme els següents protocols per a la prevenció de la Covid-19, sempre d’acord amb la normativa vigent:
 Desinfecció de tots els espais on es realitzin activitats.
 A l’entrada de tots els actes hi haurà dispensador de gel hidroalcohòlic.
 L’aforament és limitat, i un cop assolit no s’hi permetrà l’accés