Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Tubular Bells 50 aniversari amb Tubular Tribute

Concerts, Música

  • Tubular  Bells 50 aniversari amb Tubular Tribute
  • Tubular  Bells 50 aniversari amb Tubular Tribute

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: dissabte 4 de novembre 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 4 de nov.
20:00 h
Finalitzat
Hora: 20 h Preu: 17,30 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 100 minuts Interpretació: Ruben Álvarez, guitarra solista; Richard... Llegir més

Hora: 20 h

Preu: 17,30 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 100 minuts

Interpretació: Ruben Álvarez, guitarra solista; Richard García, teclats; Ariane Valdivié, veu; Quique García, baix; Luís Senén, bateria i Ángel Secades, guitarres.

Descripció: Tubular Tribute és una banda integrada per 6 musics que tenen en comú la seva gran admiració per Mike Oldfield. El genial compositor de “ Tubular Bells” no sols va meravellar al món amb les seves obres mestres, la qual cosa continua fent en l’actualitat, sinó que a més va ser un prolífic músic de directe que captivava a tot aquell que assitia als seus espectacles barrejant la màgia de la seva música amb el virtuosisme amb la guitarra. El seu estil i la seva tècnica interpretativa són pràcticament inimitables... però Tubular Tribute aconsegueix plasmar al detall l’atmosfera, les composicions, el virtuosisme i l’expressivitat de Oldfield per a retornar als escenaris l’experiència del més potent directe del músic anglès.

El 2023 es celebra el 50è aniversari de l’edició del mític àlbum “ Tubular Bells” de Mike Oldfield. Es una enorme oportunitat de rememorar-ho amb Tubular Tribute