Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Un concert a la Casa Blanca

Teatre

  • Un concert a la Casa Blanca

Ciutat: Esplugues de Llobregat

Lloc: L'Avenç Centre Cultural

De diumenge 21 de maig 2023, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Què es van dir Pau Casals i JF Kennedy? A Un concert a la Casa Blanca de Jordi Roigé ho descobrirem.Novembre de 1961. El president... Llegir més

Què es van dir Pau Casals i JF Kennedy? A Un concert a la Casa Blanca de Jordi Roigé ho descobrirem.

Novembre de 1961. El president Kennedy convida Pau Casals a fer un concert a la Casa Blanca. El mestre dubta de tocar als Estats Units. Manté el seu silenci contra tots aquells que col·laboren amb el règim de Franco. Però no pot desaprofitar l'ocasió per dir-li al president nord-americà tot el que pensa sobre les dictadures i el perill eminent de guerra nuclear.

Kennedy i Casals són unes estrelles mundials. L'un és l'esperança jove per a una nova política mundial. L'altre representa la lluita activa a favor de la pau. La conversa havia de durar només uns minuts, però es va allargar...

Què es van dir abans del Concert a la Casa Blanca?

El 22 d’octubre de 2023 es compliran 50 anys de la mort de Pau Casals. Un concert a la Casa Blanca és un espectacle absolutament idoni per recordar el Mestre i actualitzar el seu missatge humanista, artístic i de pau, ara que l’amenaça de la guerra global i nuclear torna d’una manera sorpresiva i real.

Direcció: Llorenç Rafecas

Interpretat per: Mingo Ràfols, Mercè Pons i Roc Esquius

Entrada general: 12eur

Entrada socis i sòcies: 10eur (caldrà ensenyar el carnet)