Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Un concert a la Casa Blanca

Teatre

  • Un concert a la Casa Blanca
  • Un concert a la Casa Blanca

Ciutat: Hostalets de Pierola, Els

Lloc: Sala teatre Casal Català

De dissabte 1 d’abril 2023, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 1 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
Aquest cop tornem amb teatre!!El 22 d’octubre de 2023 es compliran 50 anys de la mort de Pau Casals. “Un concert a la Casa Blanca”... Llegir més

Aquest cop tornem amb teatre!!

El 22 d’octubre de 2023 es compliran 50 anys de la mort de Pau Casals. “Un concert a la Casa Blanca” és un espectacle absolutament idoni per recordar el Mestre i actualitzar el seu missatge humanista, artístic i de pau, ara que l’amenaça de la guerra global i nuclear torna sorprenentment i de manera real.

Pau Casals ofereix un concert a la Casa Blanca, convidat pel president Kennedy. És l’any 1961. Des de l’exili, Casals manté la seva creuada a favor de la pau al món i el retorn de la democràcia a Espanya. Kennedy és la gran esperança per evitar que la guerra freda esclati en una guerra real de conseqüències inabastables. Casals i Kennedy s’admiren. Però tenen idees ben diferents. El món penja d’un fil, i les tisores per tallar-lo estan en ben poques mans.

Un concert a la Casa Blanca és un espionatge d’aquella conversa, un ull indiscret que pretén ser fidel al que es van dir i que s’imagina el que s’haurien volgut dir.

Companyia: La Drecera

Actors:

Roc Esquius és J.F. Kennedy

Mingo Ràfols és Pau Casals

Mercè Pons és Jacqueline i altres


Durada: 80 minuts sense descans


Espectacle relacionat amb ‘Concert d’Homenatge a Pau Casals’

Cia. La Drecera