Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UN COP L'ANY - 50è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

Teatre

  • UN COP L'ANY - 50è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala Crespi

De diumenge 28 de gener 2024, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 28 de gen.
18:00 h
Finalitzat
Beneficia't amb els abonaments per a tots els actes i el Premi Ciutat de Terrassa de Teatre d'enguany!! Escull l'abonament que més... Llegir més

Beneficia't amb els abonaments per a tots els actes i el Premi Ciutat de Terrassa de Teatre d'enguany!! Escull l'abonament que més t'agradi!!


UN COP L'ANY 

una comèdia romàntica adapatació d’Héctor Claramunt de l’obra Same time, next year de Bernard Slade

Grup de teatre Tàndem. Santa Perpetua de Mogoda


Sinopsi

Any 1975. El Josep i la Pilar es troben casualment en un parador de La Rioja. Després de sopar, s’acaben enrotllant. Però l’aventura no s’acabarà amb aquella nit; continuaran reunint-se secretament un cop l’any, el mateix dia, al mateix parador i a la mateixa habitació. La resta de l’any continuaran amb les seves vides, matrimonis i fills.

Els següents 25 anys viuran situacions bones, dolentes, rocambolesques i d’una intensitat a vegades del tot imprevisible. I és que les famílies canvien, així com les modes, la política i l’avenç de la tecnologia… coses que influiran en la vida d’aquests dos personatges.


Repartiment

Josep     Oriol Alonso

Pilar       Laia Sabata

Direcció Vicenç Gurrea