Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Una altra estrena

Concerts, Culturals, Música

  • Una altra estrena
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Carrer de la Falguera, 6

Inici: diumenge 1 de març 2020, 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 1 de març
18:30 h
Esdeveniment finalitzat
Aquest musical a càrrec de Clara Solé compta amb la supervisió artística del reconegut director musical Daniel Anglès. L’espectacle,... Llegir més

Aquest musical a càrrec de Clara Solé compta amb la supervisió artística del reconegut director musical Daniel Anglès. L’espectacle, del grup de teatre Sus4, és una repassada pels grans clàssics del gènere musical on la improvisació i la participació del públic són clau.

‘Una Altra Estrena’ està produït per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) i estarà de gira pels ateneus de tot el territori durant la temporada 2019-20. Les actrius i actors Maria codony, Clara Giralt, Ferran Enfedaque, Alexandre Ars, Laura Font i Carles Alarcón donen veu als personatges d’aquest divertit musical que explica la història d’una jove companyia de teatre que fa musicals a mida per la població on van a parar, però aquesta vegada han arribat tard i els actors i actrius hauran d’improvisar principalment amb l’ajuda del públic.