Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UNA ALTRA ESTRENA, un musical fet a mida

Culturals, Música, Teatre

  • UNA ALTRA ESTRENA, un musical fet a mida
  • UNA ALTRA ESTRENA, un musical fet a mida

Ciutat: Terrassa

Lloc: Amics de les Arts I joventuts Musicals

De dissabte 15 de febrer 2020, 21:30 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
UNA ALTRA ESTRENA, un musical fet a mida Musical dirigit per Clara Solé amb la supervisió artística del reconegut director musical... Llegir més

UNA ALTRA ESTRENA, un musical fet a mida

 Musical dirigit per Clara Solé amb la supervisió artística del reconegut director musical Daniel Anglès.
L’espectacle, del grup de teatre Sus4, és una repassada pels grans clàssics del gènere musical on la improvisació i la participació del públic són clau.

‘Una Altra Estrena’ és una producció de la FAC, la XTAC i el grup de teatre Sus4 a càrrec de Clara Solé i sota la direcció artística de Daniel Anglès. Les actrius i actors Maria codony, Clara Giralt, Ferran Enfedaque, Alexandre Ars, Laura Font i Carles Alarcón donen veu als personatges d’aquest divertit musical que explica la història d’una jove companyia de teatre que fa musicals a mida per la població on van a parar, però aquesta vegada han arribat tard i els actors i actrius hauran d’improvisar principalment amb l’ajuda del públic. Durant tot l'espectacle van fent repàs dels grans temes dels musicals més coneguts i representats arreus del món.

Si t'agraden els musicals gaudiràs d'aquesta magnifica interpretació que en fan els actos de Sus4.


Entrada general 15 euros

Entrada anticipada 13 euros (fins el 14/02 a les 23.55)

Entrada per persones majors de 65 o menor de 25 anys 11 euros

Entrada per persones associades 8 euros.