Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Veus - Cor Infantil Amics de la Unió “SONGS OF HOPE “

Concerts, Culturals, Música

  • Veus - Cor Infantil Amics de la Unió “SONGS OF HOPE “

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Auditori Palau Falguera

Inici: diumenge 25 d’octubre 2020, 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Songs of Hope és l’espectacle més genuí de Veus - Cor Infantil Amics de la Unió. Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota... Llegir més

Songs of Hope és l’espectacle més genuí de Veus - Cor Infantil Amics de la Unió. Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través de les emocions són els ingredients que formen la proposta.

El cor ha trepitjat els escenaris amb una nova manera d’entendre el cant coral. Veus ha portat aquesta concepció de la música arreu d’Europa, Àsia i els Estats Units.

Veus-Cor Infantil Amics de la Unió neix el 1996 en l’Escola de Música creada dins la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. Dirigit per Josep Vila i Jover des de la seva formació, aquest cor de veus blanques destaca per la qualitat, l’eclecticisme i la singularitat de les seves produccions. Actualment és cor resident al Teatre Auditori de Granollers.