Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

VI Festival Estiu "Música al gust de...El Sr. Bohigues" OCT48

Música

  • VI Festival Estiu "Música al gust de...El Sr. Bohigues" OCT48
  • VI Festival Estiu "Música al gust de...El Sr. Bohigues" OCT48
  • VI Festival Estiu "Música al gust de...El Sr. Bohigues" OCT48

Ciutat: Terrassa

Lloc: Esglèsia de Sant Pere de Terrassa

De divendres 12 de juliol 2019, 22:00 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 12 de jul.
22:00 h
Finalitzat
ORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48Quim Térmens, concertino-director Música al gust de... El Sr. BohiguesDe tant en tant a totes les... Llegir més

ORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48

Quim Térmens, concertino-director

Música al gust de... El Sr. Bohigues

De tant en tant a totes les persones ens agrada entrar a un restaurant i poder gaudir de la seva cuina escollint sobre els plats que ens exposen. Tots són bons però la degustació és millor si podem triar i remenar dins d’una varietat que ens ofereixen.
Benvinguts doncs a un restaurant musical. Un concert on el públic es trobarà un bon menú d'obres a escollir: com a entrant, com a primer, com a segon i com a postre final. Música de totes les èpoques i estils des de la suite barroca al segle XX, amb autors coneguts com J.S.Bach o J.Brahms, plats rivals de Salieri i Mozart.... o autors per a paladars més agosarats amb músiques de Holst, Britten o Piazzolla... i tot ben amenitzat i presentat per un gran “bàrman”: l’actor Eduard Biosca, o el Sr.Bohigues, com preferiu.