Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

VI Festival Estiu "MusiCàtnia 2019, a Caterina Albert" OCT48

Música

  • VI Festival Estiu "MusiCàtnia 2019, a Caterina Albert"  OCT48
  • VI Festival Estiu "MusiCàtnia 2019, a Caterina Albert"  OCT48
  • VI Festival Estiu "MusiCàtnia 2019, a Caterina Albert"  OCT48

Ciutat: Terrassa

Lloc: Esglèsia de Sant Pere de Terrassa

De dijous 11 de juliol 2019, 22:00 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 11 de jul.
22:00 h
Finalitzat
ORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48Quim Térmens, concertino-directorMarta Valero, mezzo-sopranoTeresa Sànchez, rapsodaCaterina Albert... Llegir més

ORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48

Quim Térmens, concertino-director

Marta Valero, mezzo-soprano

Teresa Sànchez, rapsoda


Caterina Albert o Víctor Català, o potser una persona i el seu recurs per poder realitzar el seu món interior enmig d’aspectes socials totalment desfavorables i, sincerament, reprovables. Escriptora emmarcada plenament en el concepte de l’artista total del modernisme (escriptora, però que també havia practicat piano i flauta, investigadora, folklorista, melòmana...) fou sens dubte un exemple de persona a observar. Filla de una família rural de l’Escala, se li oferí una educació corresponent a una noia de la seva època. Però el seu interès absolut per conèixer i pel coneixement la va dur a aprendre, a base de diccionaris i gramàtiques, d’una manera autodidacta.

En aquest programa hem volgut unir musicalment la seva relació amb el món de les cançons populars catalanes, el seu entorn literari global i directe amb Carner i Maragall, i la seva vinculació amb dos noms de la música catalana a qui dedicà dos poemes: Enric Morera i Juli Garreta. I tot això sense oblidar el mas on va viure i possiblement escriví la seva novel·la Solitud: la masia d’en Xiquet.