Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

VMA CAMIL ARCARAZO TRIO

Música

  • VMA CAMIL ARCARAZO TRIO

Ciutat: Barcelona

Lloc: FUNDACIÓ CULTURAL HOSTAFRANCS Carrer Torre d'en Damians, 6-8, 08014 Barcelona

De dissabte 27 de novembre 2021, 12:00 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de nov.
12:00 h
Finalitzat
CONCERT 12h a 13h - VERMUT 13h a 14h (1 consumició gratuïta amb l'entrada)Camil Arcarazo és un dels joves més prometedors de l'escena... Llegir més

CONCERT 12h a 13h - VERMUT 13h a 14h

(1 consumició gratuïta amb l'entrada)

Camil Arcarazo és un dels joves més prometedors de l'escena del jazz català. Amb només 18 anys ja ha tocat per tota Europa i forma activament part del circuit de jazz barceloní, tant amb la guitarra com el contrabaix. En la seva música es nota la passió per la tradició de músics com Charlie Parker, Miles Davis o Bill Evans. Però per altra banda no deixa d'investigar i buscar ser part d'una nova generació de músics amb un so innovador i fresc.

En aquesta ocasió ve en format trio. Acompanyat pel versàtil i virtuós contrabaixista Martín Leiton, conegut per tocar amb mestres de l'estil com Jorge Rossy, Perico Sambeat o Santi de la Rúbia, i també d'altres generes com Jorge Drexler. A la bateria hi estarà Andreu Pitarch el bateria jove per excel·lència, que després de viure a Nova York ja torna a estar establert a Barcelona.

Tots tres ens faran viatjar a través d'un repertori d'estàndards i creure més que mai que el jazz està viu i és jove.

Camil Arcarazo - Guitarra

Martín Leiton - Contrabaix

Andreu Pitarch - Bateria