Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Volando Voy, Volando Vengo Teatre de Cal Ninyo

Teatre

  • Volando Voy, Volando Vengo Teatre de Cal Ninyo

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: CAL NINYO

De divendres 22 de gener 2021, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 22 de gen.
20:00 h
Finalitzat
El divendres 22 de Gener tenim l´obra de Teatre VOLANDO VOY, VOLANDO VENGO, dirigida per Nicolàs Rivero i interpretada per Garby Moya... Llegir més

El divendres 22 de Gener tenim l´obra de Teatre VOLANDO VOY, VOLANDO VENGO, dirigida per Nicolàs Rivero i interpretada per Garby Moya i Siscu Delgado.

"Volant vaig, volant vinc" és una comèdia que compta 5 històries que transcorren en un aeroport. Un vol es retarda, un altre es cancel·la, la pèrdua de el vol, sempre són desencadenants per crear-se divertidesi extremes situacions.

Aquestes històries que passen desapercebudes diàriament són capaços de treure el pitjor i el millor de l'ésser humà. I recordar ... la realitat sempre supera la ficció.

"Dos grans actors a l'escenari, Garby Moya i Siscu Delgado, ens han submergit en diferents situacions, curioses, ocurrents i plenes de comicitat, que poden succeir als aeroports mentre esperes teu pròxim vol ".

Lucas Fernández - Ara CML.COM

Espectacle estrenat a el Festival Nacional de Teatre Ciutat de Talavera de la Reina on va ser guardonat amb el premi a "Millor Muntatge".