Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

VOLEM (Si volem)

Concerts, Música

  • VOLEM (Si volem)

Ciutat: Barcelona

Lloc: Carrer d'Antoni de Capmany, 72-76.

Inici: dissabte 30 de març 2019, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 30 de març
19:00 h
Finalitzat
"Barnasants" 24è Festival de Cançó d'Autor de Barcelona Concert d´estrena de VOLEM (Si volem) amb Carles Beltran, Lali Barenys i... Llegir més

"Barnasants" 24è Festival de Cançó d'Autor de Barcelona Concert d´estrena de VOLEM (Si volem) amb Carles Beltran, Lali Barenys i Namina.

Després de MALEÏDES LES GUERRES -un projecte CONTRA totes les guerres- arriba VOLEM! (si volem) – un espectacle A FAVOR de totes les lluites pacífiques d´alliberament. Totes. VOLEM (si volem) música i paraula per les lluites alliberadores, individuals i col·lectives, èpiques i silencioses.

De nou Carles Beltran (música) Lali Barenys (paraula) i Namina (cant) proposen un viatge amb un bell enfilall punyent i reivindicatiu de poemes, melodies, textos i cançons per recordar-nos que SI VOLEM VOLAR, VOLEM!