Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Voxalba - Dorm,infant,dorm

Concerts, Culturals, Música

  • Voxalba - Dorm,infant,dorm

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Carrer de la Falguera, 6

De diumenge 20 d’octubre 2019, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El Cor femení Voxalba, en preparació del seu 30è aniversari ha enregistrat el seu tercer CD, basat en cançons de bressol d’arreu del... Llegir més

El Cor femení Voxalba, en preparació del seu 30è aniversari ha enregistrat el seu tercer CD, basat en cançons de bressol d’arreu del món tant tradicionals com d’autors contemporanis. Mostrant unes sonoritats on la dolçor de les melodies de falda i bres agafen el màxim relleu, volem apropar aquest so a tots els públics, especialment el familiar.

Peces amb piano, a capella, de diversos continents i d’autors contemporanis ens transporten a parts del món tan diferents com el nord de Rússia o el desert kenyà, passant per les faldes del Mediterrani, on el denominador comú és l’alè tan càlid i necessari de quan volem fer dormir el nostre petit infant.

Elisenda Carrasco, direcció

Josep Surinyac, piano.