Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Voxalba - Dorm,infant,dorm

Concerts, Culturals, Música

  • Voxalba - Dorm,infant,dorm
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Carrer de la Falguera, 6

De diumenge 20 d’octubre 2019, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 d’oct.
18:30 h
Esdeveniment finalitzat
El Cor femení Voxalba, en preparació del seu 30è aniversari ha enregistrat el seu tercer CD, basat en cançons de bressol d’arreu del... Llegir més

El Cor femení Voxalba, en preparació del seu 30è aniversari ha enregistrat el seu tercer CD, basat en cançons de bressol d’arreu del món tant tradicionals com d’autors contemporanis. Mostrant unes sonoritats on la dolçor de les melodies de falda i bres agafen el màxim relleu, volem apropar aquest so a tots els públics, especialment el familiar.

Peces amb piano, a capella, de diversos continents i d’autors contemporanis ens transporten a parts del món tan diferents com el nord de Rússia o el desert kenyà, passant per les faldes del Mediterrani, on el denominador comú és l’alè tan càlid i necessari de quan volem fer dormir el nostre petit infant.

Elisenda Carrasco, direcció

Josep Surinyac, piano.