Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

2ª Fira Vins al Carrer 2023

Gastronomic

  • 2ª Fira Vins al Carrer 2023
  • 2ª Fira Vins al Carrer 2023
  • 2ª Fira Vins al Carrer 2023

City: Caldes de Montbui

Place: Av. Pi i Margall, 15

From Saturday 10 June 2023, 18:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 10 Jun
18:00 h
Finished
LA 2ª FIRA VINS AL CARRER OMPLIRÀ CALDES EL PROPER 10 DE JUNY El proper dissabte 10 de juny de 18.00h a 22.00h l’avinguda Pi i Margall... Read more

LA 2ª FIRA VINS AL CARRER OMPLIRÀ CALDES EL PROPER 10 DE JUNY

El proper dissabte 10 de juny de 18.00h a 22.00h l’avinguda Pi i Margall s’omplirà de gent per participar a la 2ª Fira Vins al Carrer de Caldes de Montbui organitzada per la botiga especialitzada en vins i licors La Vallesana Degustació.

A l’esdeveniment hi assistiran 42 cellers que presentaran i explicaran alguns dels seus millors productes (vins blancs, rosats, negres i escumosos) i tots els assistents podran degustar-los.

Per poder tastar les més de 150 referències s’haurà de comprar un tiquet que té un cost de 27,50€ per persona. L’adquisició del tiquet inclou una copa Riedel de regal, que serà la utilitzada per tastar tots els vins que els participants vulguin.

Música en directe i Foodtrucks

Per acabar de fer grossa la festa i arrodonir la jornada, durant la tarda hi haurà l’actuació de Swing Engine Trio en diferents punts de la fira i l’espai comptarà amb foodtrucks per acompanyar els vins.

Cellers participants:

Abadia de Poblet - Alta Alella - AT Roca - Baldomà - Bàrbara Forés - Bertha - Bodegas Fontana - Cal Madrat - Can Feixes - Can Matons - Capçanes - Cara Nord - Celler Castellet - Cérvoles - Colomer Costa - Credo - Espelt - Estones Vins - Gramona - Josep Grau Viticultor - Júlia Bernet - Llopart - Maria Rigol Ordi - Martín Berdugo - Mas Doix - Mas Vicenç - Menade - Muga - Nadal - Pandora - Parés Baltà - Peralada - Raventós i Blanc - Rimarts - Sabaté i Coca - Sant Miquel d'Oló - Scala Dei - Tomàs Cusiné - Vilarnau - Vinyes del tiet Pere - Vinyes Domènech - Xavier Clua

Aquí responem algunes FAQS:

  • Puc comprar vi a la fira? Sí! a l'entrar et donaran un targetó amb els preus dels vins a botiga i també amb els preus especials de la fira! Totes les compres d’aquell dia tenen un descompte especial i irrepetible! Però només el dia de la fira!
  • Em podré endur el vi al mateix moment? Per raons logístiques, el que compris a la fira t'ho entregarem a final de la setmana següent, a partir de divendres es podran recollir totes les comandes.
  • M’envieu els vins a casa? Si vols sí! Dins de Caldes hi haurà servei d'entrega gratuït el divendres següent a partir de 50€. Si vius fora de Caldes el cost de l'enviament serà per agència i parteix dels 5€ depenent de les ampolles i la distància
  • Com funcionarà la Fira? A l'arribada t'hauràs d'acreditar amb l'entrada i et donarem la teva copa Riedel que pots fer servir durant tota la fira per tastar tots els vins que hi ha disponibles sense cap cost afegit!
  • Puc tastar tot el que vulgui? Aquest és l'objectiu! Que puguis tastar tots els vins que t'interessin!
  • Hi haurà menjar? Sí hi haurà un espai amb foodtrucks (on hem contemplat l'opció vegana i també sense gluten) per a qui vulgui fer un mos. El que es consumeixi a les foodtrucks no està inclòs a l'entrada de la fira.