Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

20.000 especies de abejas (Cicle Gaudí)

Cinema

  • 20.000 especies de abejas (Cicle Gaudí)

City: Molins de Rei

Place: Teatre de la Peni

From Saturday 16 September 2023, 19:00 h to 21:15 h

See description of the event
Sat 16 Sep
19:00 h
Finished
SINOPSICocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives del seu entorn i no entén per què insisteixen a dir-li Aitor. No es reconeix... Read more

SINOPSI
Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives del seu entorn i no entén per què insisteixen a dir-li Aitor. No es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, que es troba en una profunda crisi professional i sentimental, aprofita les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa familiar on viu la seva mare i la seva tieta apicultora. Aquest estiu canviarà les seves vides i obligarà a les dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als seus dubtes i temors.

FITXA TÈCNICA
Direcció: Estibaliz Urresola Solaguren
Durada: 127 min.
Gènere: drama
Intèrprets: Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Miguel Garcés, Ane Gabarain
Versió: original en castellà i basc

NO RECOMANADA A MENORS DE 7 ANYS

Biznaga d'or al Festival de Màlaga 2023 - Os de Plata a la Millor Interpretació femenina per Sofía Otero - Premi Guild Film Prize (millor pel·lícula en competició segons exhibidors alemanys)