Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

3000 NUITS en VOSE

Cinema

  • 3000 NUITS en VOSE
  • 3000 NUITS en VOSE
  • 3000 NUITS en VOSE

City: Sentmenat

Place: Teatre del Coro

From Saturday 12 February 2022, 19:00 h to 21:15 h

See description of the event
Sat 12 Feb
19:00 h
Finished
Inspirada en una història real i rodada en una presó, 3000 nits explica la història d’una mestra palestina recent casada que va ser... Read more
Inspirada en una història real i rodada en una presó, 3000 nits explica la història d’una mestra palestina recent casada que va ser detinguda sota falses acusacions i empresonada en una presó israeliana on va donar a llum al seu fill. A través la seva lluita per pujar el seu fill darrera els barrots, la pel·lícula traça el viatge d’una jove mare ple d’esperança, resiliència i supervivència contra tot pronòstic. 

Pel·lícula en VOSE

Hi haurà xerrada i torns de paraula després de la projecció amb l’Aritz García Gómez, politòleg i màster en Relacions Internacionals, especialista en colonialisme, amb més de 15 anys de coneixement i treball amb Palestina.

Forma part del cicle PALESTINA BATEGA, una iniciativa que ja es va dur a terme l’any 2019 impulsada per l’Associació Catalana per la Pau, amb la col·laboració de So de Pau i la Federació Catalana de Cineclubs.

Organitza el Cineclub del Coro